Středočeský kraj převzal ocenění za Instagramový účet @visitcentralbohemia

Úžasné snímky středočeských hradů a zámku ve spojení s graficky precizně zpracovanými "stories". To jsou njevětší přednosti účtu @visitcentralbohemia, který láká nejen Čechy k návštěvě zajímavých míst. Ocenění za první místo v soutěži Zlatý lajk roku 2021 si od spolku Kvalikom převzal projektový manažer SCCR Jakub Kulhánek. 

Profil @visitcentralbohemia spravuje destinační agentura Středočeského kraje, a to skutečně světovým způsobem. Obsah tvoří profesionální fotografie včetně snímků z dronů. Každý snímek je unikát s velmi kvalitní úpravou, která - přestože je každý příspěvek pojat originálně - drží jednotný styl. Pohled na vytříbený feed skutečně lahodí oku. Účelem je především nalakání k návštěvě zajímavých míst Středočeského kraje. Každá fotografie tak obsahuje i zajímavý popis. Tomu všemu vévodí profesionálně zpracované stories, které dosahují až filmařské úrovně. 

Vzhledem k tomu, že na úrovni krajských úřadů a jejich prezentace na sociálních sítích je potřeba rozlišovat mezi profily informujícími o činnosti krajských úřadů a profilů destinačních agentur, uspořádáme ještě letos soutěž porovnávající právě destinační projekty. Uživatelé Instagramu mají totiž unikátní možnost se kochat snímky z českých luhů a právě především díky skvělé práci destinačních agentur. 

Jakub Kulhánek, Středočeská centrála cestovního ruchu