Rekordní rychlost odpovědí. Radnice v Brně-Střed má jeden z nejlepších facebooků

Tato stránka vyniká především mírou interakce. Správci odpovídají nejen na přímé dotazy, ale všímají si i poděkování, eventuálně kritiky. U některých příspěvků je interakce slabší, ale obecně jsou interakce na velmi nadprůměrné úrovni. Mezi velkými územními celky má Brno-střed také jednu z nejrychlejších odezev na zprávy zaslané do inboxu.

Výborná práce s textem. Příspěvky jsou psány odlehčenou formou, nejsou typicky úřední a strohé, naopak se přizpůsobují tomu, že jsou vkládány na sociální síť, kde je potřeba uživatele zaujmout a neunavit dlouhými bloky textů. Městská část se nebojí pracovat s hashtagy, emoji ikonkami, které opticky zatraktivňují texty a opticky je rozdělují, ale zároveň není nic přehnané a rušivé.

Když už je jako profilový obrázek použit znak, měl by být na obrázku, který zaručí, že znak nebude necitlivě oříznut. Tedy měly by kolem znaku být dostatečné okraje. V době hodnocení byl znak rušivě "ustřihnutý", dnes je již tato drobná chyba napravena a profilový obrázek vypadá skvěle.

Ceníme také snahu o vytváření zajímavých kompozic fotopříspěvků. Je velký rozdíl, když město zveřejní upoutávku na nové číslo zpravodaje jen URL odkazem na PDF archiv, a když si dá větší práci a vyfotí výtisk na nějakém hezkém podkladu či ve schránkách. Takovým příkladů zajímavých příspěvků je na stránce více.

Stránka poskytuje velmi kvalitní informační servis, pojímá širokou škálu témat.