Jak po lockdownu pomáhat živnotníkům? Praha 10 nabízí inzerci zdarma

 S unikátní nápadem, jak po koronavirové krizi pomoci drobným živnostníkům, přišla radnice Městské části Praha 10. Městská část podpoří podnikatelské subjekty při odstraňování následků koronavirové pandemie formou poskytnutí bezplatné řádkové inzerce ve svém tištěném měsíčníku Praha 10. Radnice tím chce přispět k návratu lidí do místních provozoven a využívání zdejších služeb. 

"Stále platí naše podpora podnikatelských subjektů při odstraňování následků koronavirové pandemie – v našem měsíčníku můžete získat řádkovou inzerci zdarma," zní vzkaz radnice směrem k podnikatelům z Prahy 10. 

Nápad podpořit tímto způsobem místní podnikatele je nejen originální, ale i kvalitně komunikovaný. Radnice zvolila pro snadné nalezení formuláře originální název a nastavila mu trvalou a snadno zapamatovatelnou URL adresu. K využití služby stačí vyplnit formulář na www.praha10.cz/radkovka. Nabídky placené inzerce zdarma mohou využít firmy, podnikatelé a živnostníci se sídlem, provozovnou či poskytováním služeb v městské části Praha 10.