Broumov má nové webové stránky, podílelo se na nich i Studio Najbrt

Město Broumov spustilo nové webové stránky. Přípravou nového vzhledu webových stránek byla pověřena firma WEBHOUSE, s. r. o. Práce trvaly delší dobu, město Broumov ustavilo již v minulém volebním období pracovní skupinu, která se scházela a specifikovala požadavky. Do spolupráce bylo po volbách vtaženo STUDIO NAJBRT, s. r. o., detaily se ladily až do konečného spuštění.

"Věříme, že investovaný čas a práce všech zúčastněných se vyplatily a nový vzhled webových stránek včetně jejich mobilní verze (lepší zobrazení v mobilních zařízeních) bude pro Vás uživatelsky příjemný a přehledný," uvedlo město v tiskové zprávě.  Na nových webových stránkách naleznou návštěvníci veškeré potřebné informace. Je však důležité zdůraznit, že práce na novém webu teprve začínají a informace budou postupně doplňovány.

"Poděkování, kromě členů pracovní skupiny a radního Michala Čepelky, patří zejména Josefu Gorganovi, IT pracovníkovi MěÚ, který vyjma koordinační role řešil i technické požadavky s pověřenou firmou," uvedlo dále město.